Whatsapp met ons

Axoft is gecertificeerd KPN Zorgpartner daar wordt iedereen beter van
kpn Nieuws
17 oktober 2024

Axoft is gecertificeerd KPN Zorgpartner daar wordt iedereen beter van

De samenwerking tussen Axoft en KPN gaat heel ver terug en is heel hecht. Tegenwoordig zijn we ook KPN Health Certified Partner zodat we ons aanbod nog beter af kunnen stemmen op de zorgsector.

Bij Axoft zijn we ervan overtuigd dat digitale oplossingen een steeds grotere rol gaan spelen bij het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg,
Axoft kan deze specialistische sector als geen ander helpen bij de noodzakelijke digitale transformatie. We kunnen je ICT beheer integraal overnemen en helpen je bij de realisatie van effectieve zorg op afstand.

De nu beschikbare KPN Health oplossingen in vogelvlucht:

Via ZorgCloud werk je samen in een beveiligde omgeving met zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten en ICT-leveranciers.

ZorgVrij biedt de juiste combinatie van zorgdomotica met vaste en mobiele alarmering, slimme sensoren, cameratoezicht en leefcirkels. 

Zorg Messenger maakt dat je veilig kunt e-mailen, chatten en videobellen met de computer, een tablet of een smartphone. Zeer gebruiksvriendelijk én belangrijk voor zorgverleners en cliënten. 

Middels Health Exchange koppelen en ontsluiten we de informatie uit het EPD en applicatielandschap met andere zorgnetwerken.  

Er zijn talloze digitale oplossingen voor eerstelijns zorgverleners zoals fysiotherapeuten, huisartsen, psychologen en verloskundigen waarmee je de efficiency van de praktijk en patiëntenzorg kunt verbeteren. 

De oplossingen zijn toegespitst op de specifieke zorgsectoren. Zo kunnen ziekenhuizen en klinieken de digitale werkplek veilig aan alle (cloud)applicaties of het EPD koppelen. Nieuwe digitale middelen kunnen op hun beurt verpleeghuizen en thuiszorg (waar personeelsplanning een van de grote uitdagingen is) ondersteunen en zo lucht creëren.
KPN is al 15 jaar thuis in de zorg en ontwikkelt gevalideerde eHealth oplossingen die voldoen aan strenge veiligheidseisen. Axoft zorgt als gecertificeerd KPN Zorgpartner dat dit alles werkt in de praktijk. Als je wilt weten hoe we precies opereren, neem dan contact op met Ricardo de Rijcke