Whatsapp met ons

 Extra Veilig Mobiel van KPN  controleert, beschermt en blokkeert als het moet
kpn Nieuws
22 oktober 2024

Extra Veilig Mobiel van KPN controleert, beschermt en blokkeert als het moet

Eind september introduceerde KPN Extra Veilig Mobiel (EVM). Het is een extra beschermlaag over het mobiele netwerk. Met EVM kun je als klant van KPN met je mobiele toestel overal ter wereld veilig werken op het stabiele, razendsnelle en betrouwbare KPN Netwerk.
Met EVM zorg je ervoor dat zelfs de meest bedrijfsgevoelige informatie vertrouwelijk blijft zonder enige vorm van installatie! 

 

Wat doet Extra Veilig Mobiel (EVM)? 

  • Het controleert onveilige websites en schadelijke content op basis van een zwarte lijst.
  • Het beschermt tegen websites en links waarop virussen, malware en ransomware staan.
    • Het blokkeert wereldwijd onveilig dataverkeer van websites.

 

Met Extra Veilig Mobiel ben je beter dan ooit beschermd tegen bedreigingen met betrekking tot virussen en malware, ransomware, spoofing en phishing.  

Het is eenvoudig te bestellen – voor een maandbedrag van €1,50 bovenop alle KPN EEN MKB Mobiele producten (mobiele abonnementen, Data Only NL en Data Sims) – én het is ook weer maandelijks opzegbaar. Helaas is het technisch gezien niet mogelijk om deze unieke oplossing te combineren met een vast IP-adres. 

 

EVM Activeren?
Gewoon bestellen bij Axoft en binnen 10 minuten is het actief. Bij het UnlimitedMAX abonnement is EVM inbegrepen zonder extra kosten (je moet het enkel nog even activeren door het in OneBase met het schuifje EVM aan te zetten).  

Zodra EVM actief is, verliest de mobiele aansluiting de verbinding met het netwerk. Je herstelt de verbinding door het toestel opnieuw op te starten of de vliegtuigstand in- en uit te schakelen. Wacht dan minimaal 15 seconden voordat je de vliegtuigstand weer uitschakelt. Hierna is EVM geactiveerd en om – puur voor de zekerheid – te testen of het daadwerkelijk actief is, ga je naar extraveiligmobiel.nl. Zó eenvoudig en zó voordelig verhoog je de mobiele  veiligheid van jou en je collega’s. Voor vragen over EVM kun je veilig bellen met Ricardo de Rijcke.